De S Pennende Reggie Watts en de Samsung Galaxy Note 4

Reggie Watts is best grappig. En aardig muzikaal. Veel recent door Samsung gelanceerde reclamefilmpjes voor de Galaxy Note 4 waren, nouja, vrij saai eigenlijk. Maar dankzij dhr. Watts zit er eindelijk weer een toffe tussen.

samsung-galaxy-note-4-reggie-watts-video De S Pennende Reggie Watts en de Samsung Galaxy Note 4

Samsung’s reclamevideo’s zijn soms ontzettend mooi gemaakt, en soms zo gek als een deur. Vaak zijn vooral de Amerikaanse spotjes een beetje flauw, maar deze vinden wij dan weer wel goed gedaan. Bedenk dat alle geluiden die je hoort – muziek, effecten, stemmen – allemaal uit de keel van Reggie Watts komen, en je zou bijna op zoek gaan naar de Reggie Watts settings op je Galaxy Note 4. Onder het kopje Geluid.

Maar nee, die zijn er niet (foei als je echt hebt gezocht!). Of S Penning – S Pennen in het Nederlands – ooit een gangbaar werkwoord zal worden, wagen we te betwijfelen. Maargoed. Het volgende:

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee