Vroegtijdige firmware update Samsung Galaxy Note 4 brengt verbeterde accuduur

De Samsung Galaxy Note 4 ligt nog net niet officieel in de winkels, maar de eerste firmware update voor het toestel is een feit – tenminste, voor de Duitse toestelversie, die ook nog niet echt te koop is.

samsung-galaxy-note-4-accuduur-update Vroegtijdige firmware update Samsung Galaxy Note 4 brengt verbeterde accuduur

Nu is dit op zich allemaal goed en wel – je weet tenminste dat je straks op je gloedjenieuwe Galaxy Note 4 of direct na uitpakken, of spoedig een eerste update kunt uitvoeren. Interessant is, dat deze update de accuduur van het toestel significant lijkt te verbeteren, zo blijkt uit de ervaringen van Sammobile.

Nu kon je hier pas nog lezen dat de Galaxy Note 4, volgens de test van GSMArena, al over een erg goede accuduur beschikt. Logischerwijs roept dit de vraag op of GSMArena de test heeft uitgevoerd met deze nieuwere firmware versie, of nog met de ‘oude’. GSMArena laat hier weinig over los.

Hoe het ook zij, de eerste update voor het toestel komt er dus aan, en verbetert de accuduur. Hoe goed deze na de update is, weten we pas definitief als we het toestel uitgebreid en langdurig in het dagelijks leven hebben kunnen testen. Stay tuned…

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee