Tijdelijk 2 tickets Amsterdam Dance Event bij de Samsung Galaxy Alpha

Ben je van plan een Samsung Galaxy Alpha aan te schaffen, én tevens danceliefhebber? Let dan even op, want de komende dagen krijg je twee tickets voor het Amsterdam Dance Event bij een Galaxy Alpha. Als je ‘m bij Samsung zelft koopt, welteverstaan.

samsung-galaxy-alpha-tickets-ade-amsterdam-dance-event Tijdelijk 2 tickets Amsterdam Dance Event bij de Samsung Galaxy Alpha

In Samsung’s eigen online winkel koop je de Galaxy Alpha gewoon als los toestel voor 599 euro. Doet je dit tot en met 14 oktober, dan krijg je er geheel voor nop twee tickets bij voor het Amsterdam Dance Event – om precies te zien voor het Amsterdam Music Festival, dat op zaterdag 18 oktober tijdens het ADE in de ArenA wordt gehouden. Aanwezige DJ´s zijn o.a. Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Wildstylez.

Check dus de Galaxy Alpha in Samsung’s shop HIER. De precieze uitleg en voorwaarden voor de tickets vind je HIER.

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee