Samsung Galaxy S5 Google Play Edition duikt (weer eens) op

Sinds mei duikt hij met enige regelmaat op: de Google Play Edition (GPE) van de Samsung Galaxy S5. Maar tot nu toe bleef een onthulling en release uit. Ook nu, na de officiële lancering van Android 5.0 Lollipop, is het toestel weer eens te zien. Zou het nu dan wel gaan gebeuren?

samsung-galaxy-s5-google-play-edition Samsung Galaxy S5 Google Play Edition duikt (weer eens) op

Op de website van het Android besturingssysteem zelf is een afbeelding te vinden waarop – opnieuw, maar nu een andere – een Galaxy S5 te zien is, met op het scherm Android 5.0 Lollipop. Het toestel staat, zoals altijd hier, tussen andere Nexus en GPE smartphones.

Net zoals eerdere verschijningen van de Galaxy S5 GPE, borrelt ook deze keer natuurlijk de vraag op of we nú dan wel kennis kunnen gaan maken met deze TouchWiz-loze versie van de S5. Mogelijk dat het antwoord nu niet meer lang op zich laat wachten.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee