Samsung Galaxy S5 Active komt naar Nederland

Het heeft even geduurd, maar nu is het duidelijk: de Samsung Galaxy S5 Active komt inderdaad ook naar Nederland.

samsung-galaxy-s5-active-lek-3 Samsung Galaxy S5 Active komt naar Nederland

De Galaxy S5 Active is al een tijdje verkrijgbaar in de Verenigde Staten, en een Europees model was eerder al te zien op foto’s. Na wat speurwerk op Samsung’s firmware servers weet Sammobile te melden dat ook een Nederlands toestel in de pijpleiding zit.

Wie de normale Galaxy S5 dus een beetje te fragiel vindt, maar wel op de functies en features van het toestel zit te wachten – 1080p full HD Amoled scherm, Qualcomm’s Snapdragon 801 processor, en de 16 megapixel ISOCELL camera – kan binnenkort eindelijk de robuuste variant van het toestel aanschaffen.

Het wachten is nu alleen nog op de officiële introductie van de Galaxy S5 Active.

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee