Samsung Galaxy Note 4 verkoopt beter dan de Note 3 (in West-Europa, VS)

Nog maar een paar dagen geleden kwamen we te weten dat er van de Samsung Galaxy Note 4 al 4,5 miljoen exemplaren verkocht waren. Een mooi aantal, maar een fractie minder danan  de Galaxy Note 3 in dezelfde periode. Hoewel hier een aantal redenen voor te bedenken zijn, blijkt nu dat de nieuwste Note in West-Europa en de VS wel degelijk beter verkoopt dan zijn voorganger.

samsung-galaxy-note-4-gc-3 Samsung Galaxy Note 4 verkoopt beter dan de Note 3 (in West-Europa, VS)

Dit stukje inzicht in de verkoopcijfers van de Galaxy Note 4 gaf een hoog geplaatste Samsung official, Kim Hyung-joon. Dit, terwijl juist in deze regio’s – of tenminste hier in sommige West-Europese landen – de leveringen van het toestel maar moeizaam op gang willen komen.

Nog voor de release van de Galaxy Note 4 voorspelden analisten dat Samsung er voor het eind van 2014 pakweg 11 miljoen van zal verkopen. Daarmee zouden het verkoopsucces op de iets langere termijn vergelijkbaar zijn met dat van de Note 3. Maar het voorspellen van verkoopaantallen blijft toch een riskante onderneming.

In ieder geval horen wij her en der geluiden dat het niet lang meer gaat duren voor de Note 4 ook in Nederland gewoon normaal leverbaar zal zijn.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee