Samsung Galaxy Note 4 doet valtests

Nadat Samsung ons onlangs al liet zien hoe de Galaxy Note 4 wordt blootgesteld aan allerlei vervormende krachten, krijgen we nu te zien hoe het toestel herhaaldelijk op allerlei ondergronden ten val komt.

samsung-galaxy-note-4-valtest-droptest Samsung Galaxy Note 4 doet valtests

Op geautomatiseerde wijze laat Samsung de Galaxy Note 4 vallen op een ruwe granieten vloer en op gladde metalen vloer – en dat uiteraard van verschillende hoogtes, en enige honderden keren.

Verder is het natuurlijk ook de bedoeling dat je je Galaxy Note 4 straks zorgeloos van de trap kunt laten vallen. Om de weerstand tegen dit soort onverantwoord gedrag te testen, is er een speciaal apparaat dat een telefoon – en een Cola blikje, zoals je kunt zien – honderden keren van hot naar her slingert.

Natuurlijk is het eindresultaat van de getoonde tests positief, maar de video komt dan ook uit Samsung’s eigen PR keuken. Wil je echt weten hoe goed de Note 4 tegen dit soort handeling bestand is? Dan moet je even wachten tot je ‘m zelf in handen hebt – of tot iemand anders gek genoeg is om zijn of haar toestel op YouTube op de straat te smijten. En zoals je weet, deze mensen zijn er genoeg, dus dat zal niet lang meer duren.

Voor nu zien we dus vooral hoe Samsung het toestel test, en wel in de onderstaande video:

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee