Samsung Galaxy Note 4 tip: méér camera standen

In een poging om de gebruikersinterface van haar toestellen overzichtelijker te maken, maakt Samsung een aantal features die vroeger standaard aanwezig waren nu optioneel. Een goed voorbeeld hiervan is de camera van de Galaxy Note 4. Lang niet alle beschikbare camerastanden zijn standaard ingeschakeld, of zelfs op het toestel aanwezig – maar je kunt ze eenvoudig activeren, of installeren.

samsung-galaxy-note-4-tip-camera-modus-installeren Samsung Galaxy Note 4 tip: méér camera standen

Het enige dat je hiervoor moet doen is in de camera app van je Galaxy Note 4 op het Stand icoontje tikken (1). Als je vervolgens Standbeheer kiest, zie een lijstje met reeds geïnstalleerde camerastanden. Vink aan of af om zo je eigen lijstje samen te stellen dat wordt weergegeven als je in het vervolg op het Stand icoontje tikt. Keuzes gemaakt? Kies Gereed (4).

samsung-galaxy-note-4-tip-camera-stand-activeren Samsung Galaxy Note 4 tip: méér camera standen

Wil je kijken of er nog meer camera standen zijn voor de Galaxy Note 4? Tik dan in het Stand menu op Downloaden (5). Je gaat dan direct naar Samsung’s Galaxy Apps winkel, naar het overzicht met nog meer beschikbare camera standen. Kies er eentje uit lijst (6), tik vervolgens op Gratis (7) – tot nu toe zijn alle extra camera standen gratis – om de installatie te starten.

samsung-galaxy-note-4-tip-camera-stand-downloaden Samsung Galaxy Note 4 tip: méér camera standen

Als extra download zijn momenteel zes standen beschikbaar: Surround shotSports shotSequence shot, Animated PhotoSound & Shot en Food shot. Dus hoewel Samsung de camera van de Note 4 wat overzichtelijker heeft gemaakt in vergelijking met die van – bijvoorbeeld de Note 3 – valt er een hoop uit te proberen.

 

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee