Samsung Galaxy Note 4 kooptip: los toestel voor 749 euro (update: nu met gratis S View cover)

Sinds kort heeft Samsung de virtuele deuren geopend van haar eigen webwinkel, pardon E-store. En daar is nu eindelijk ook de Galaxy Note 4 te vinden, voor een van de betere prijzen die we tot nu toe zagen: 749 euro.

samsung-galaxy-note-4-estore Samsung Galaxy Note 4 kooptip: los toestel voor 749 euro (update: nu met gratis S View cover)

Toen nu toe gaan de meeste winkels die de Galaxy Note 4 aanbieden uit van een adviesprijs van 799 euro. Samsung zelf zit daar nu dus mooi een flink stuk onder. Een bij Samsung zelf besteld toestel wordt op 16 oktober verzonden, zodat je ‘m direct op de 17e – de officiële releasedatum – in huis hebt.

Je vindt Samsung’s eigen Note 4 deal HIER!

Update: inmiddels geeft Samsung bij de Galaxy Note 4 ook een gratis S View cover beschermhoes ter waarde van bijna 50 euro kado. Je moet jouw Note 4 in oktober of november aanschaffen, maar om in aanmerking te komen voor de S View cover moet je je voor 17 oktober registreren. Meer informatie over deze actie vind je HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. oscar zegt

    Heb je ook net zoals bij Apple dat je snachts, of als de winkel open gaat, in de rij kunt staan om het te kopen…?
    Of moet alles maar besteld worden en later binnen krijgen of ophalen bij een winkel?

    • Michel zegt

      Haha, uhm, je zou voor de ‘Experience Stores’ kunnen gaan liggen, maar dat zijn eigenlijk gewoon Phonehouse vestigingen met een sausje. Zie ook //www.galaxyclub.nl/2014/03/eerste-samsung-winkels-in-nederland-geopend/ Maar volgens mij zijn de meeste Samsung kopers niet zo fanatiek. Ikzelf sta hooguit in de rij voor mijn eigen voordeur, om eventuele bezorgers op te vangen 🙂

Praat mee