Unbranded Samsung Galaxy Mega krijgt Android 4.4 KitKat in Nederland

Het was even wachten, maar vanaf vandaag arriveert ‘ie dan toch in Nederland: de Android 4.4 KitKat update voor de unbranded Samsung Galaxy Mega.

samsung-galaxy-mega-2-specificaties-release-info Unbranded Samsung Galaxy Mega krijgt Android 4.4 KitKat in Nederland

Android 4.4 voor de Galaxy Mega was in een aantal andere landen al beschikbaar, en volgt dus ook Nederland. De update, met aan boord Android versie 4.4.2 en firmware versie XXUDNE4, brengt een aantal subtiele vernieuwingen naar het unbranded toestel.

Zo krijgt de interface een lichte makeover – witte icoontjes in de notificatiebalk, een vergrendelscherm-vullende MP3 speler, etc. – en zijn er wat subtiele nieuwe snufjes toegevoegd, zoals het eenvoudig kunnen kiezen welke applicatie je voor een aantal standaardhandelingen wilt gebruiken. Een uitgebreider overzicht van de vernieuwingen in Android 4.4 KitKat vind je HIER.

De update is te installeren via de Galaxy Mega zelf – download ‘m via een WiFi verbinding! – en met Samsung’s Kies programma op de PC. Gebruik(st)ers met een branded Galaxy Mega zullen nog even geduld moeten hebben.

Heb jij ‘m al geïnstalleerd? Wat zie en merk jij zoal na de update?

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Arno zegt

    Heb KitKat via FOTA binnengekregen. Na de update te hebben geïnstalleerd even een software controle gedaan. Na Software-update controle krijg ik de melding “Het besturingssysteem op uw apparaat is op een niet-toegestane manier gewijzigd.” Bij een harde reset krijg ik de melding “Warning custom os can cause critical ……..” terwijl dit, mijn inziens, een officiële update is van samsung.

  2. izak zegt

    Ik heb hetzelfde als martin,en heb een tmobile abbo.
    maar heb de tel. Daar niet gehaald bij gsm of zoiets met tel. Verlenging. En heb nog steeds de 4.2 en mijn tel zegt ook dat die up to date is. Heb ik dan een branded toestel ik sanp er niks van en als ik tel aan doe zie ik geen tmobile tekentje of wat dan ook verschijnen. Kan iemand mijn uitleggen van wat if hoe het precies zit???? Ik wil ook graag 4.4 en ik zie nu ook al dat 5.0 komt pffff please wie weet raad???

Praat mee