Tip: eenvoudig grotere weergave in de Berichten app van je Samsung Galaxy S5

Dit is weer zo’n tip die we nu weliswaar voor de Samsung Galaxy S5 geven, maar die het doet op heel veel andere Galaxy toestellen. Je kunt supersimpel de weergegeven tekst in de Berichten app vergroten (en natuurlijk weer verkleinen).

samsung-galaxy-s5-tip-weergave-groter-sms1 Tip: eenvoudig grotere weergave in de Berichten app van je Samsung Galaxy S5

Jaja, soms moet je jezelf SMS-en om dit soort schermafbeeldingen te kunnen maken

In bijna iedere app doen de volumetoetsen van de Galaxy S5 wat je ervan verwacht: het volume regelen. In Berichten applicatie kun je ze echter voor iets anders gebruiken, namelijk om de grootte van de tekst aan te passen aan de kwaliteit van je eigen gezichtsvermogen. Anders gezegd: harder is groter, zachter is kleiner. Dat behoeft verder weinig uitleg.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee