Nu exclusief bij Hi en KPN: de Samsung Galaxy Alpha in het zilver

De Samsung Galaxy Alpha is al een tijdje te koop in Nederland. Maar de zilverkleurige versie liet nog op zich wachten. Vanaf nu is deze kleurvariant exclusief verkrijgbaar bij Hi en bij KPN.

samsung-galaxy-alpha-zilver-kopen Nu exclusief bij Hi en KPN: de Samsung Galaxy Alpha in het zilver

De Galaxy Alpha in het zilver is wat ons betreft één van de mooiere toestelvarianten, en nu dus direct leverbaar bij Hi en KPN. Bij Hi krijg je ‘m zonder bijbetaling voor het toestel – en met 2 GB 4G databundel, 100 belminuten en een onbeperkt aantal SMSjes – voor 45 euro per maand. Check alle details HIER.

KPN geeft momenteel een tientje korting op haar abonnementen, waardoor je een Galaxy Alpha – inclusief onbeperkt bellen en SMSsen en 1 GB 4G data, looptijd 2 jaar – voor 49 euro per maand kunt bestellen. Alles details van deze deal vind je HIER.

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee