Wéér duikt de Samsung Galaxy A5 op, lancering A serie in november

samsung-galaxy-a5-galaxy-apps Wéér duikt de Samsung Galaxy A5 op, lancering A serie in novemberHet is bijna verassend dat Samsung de nieuwe Galaxy A5 nog niet heeft geïntroduceerd. Inmiddels kun je – bij wijze van spreken – geen kant meer op kijken zonder iets over het toestel te weten te komen. En wordt het beeste bij naam genoemd in Samsung’s eigen Galaxy Apps winkel.

Om precies te zijn wordt vermeld dat een recente update van het Hancom Office pakket ondersteuning bevat voor de Galaxy A5.

Tegelijk komt uit Zuid-Korea zelf het nieuws dat de gehele A serie – Galaxy A3, A5 en A7 – waarschijnlijk in november gelanceerd zullen worden, waarbij de focus in eerste instantie op China zal liggen.

Dat neemt niet weg dat we tenminste de sommige A toestellen ook elders ter wereld – inclusief Nederland – in de schappen verwachten, hoewel misschien niet op dezelfde korte termijn als in China.

Foto’s van de Galaxy A3 en de Galaxy A5 zagen we al voorbij komen, evenals persafbeeldingen van deze laatste. En hoewel de Galaxy A7 de grote broer in de serie is, is de verwachting dat deze een vergelijkbaar uiterlijk zal hebben.

(via 1, 2)

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee