Samsung Galaxy A5 duikt op in winkel, verraadt specs en prijsindicatie

Dat de Samsung Galaxy A5 eraan zit te komen mag geen verrassing meer heten. We zagen het toestel tenslotte al op afbeeldingen, terwijl ook de specificaties nagenoeg allemaal bekend zijn. En nu is er zelfs een winkel die het beestje al op zijn website vermeldt. In Kazachstan, om precies te zijn.

samsung-galaxy-a5-gespot-winkel Samsung Galaxy A5 duikt op in winkel, verraadt specs en prijsindicatie

Heel veel nieuws komen we niet te weten over de Galaxy A5. Het toestel heeft een 1,2 GHz quadcore processor, een 13 megapixel camera, en een 720p HD Super Amoled scherm. Naar verluid is de behuizing van de Galaxy A5 grotendeels van aluminium, terwijl de camera aan de voorkant een fikse vijf megapixel sensor bevat.

Volgens de webwinkel die het toestel dus nu al vermeldt, moet het toestel 99.990 Kazachstaanse Tenge kosten, wat omgerekend neerkomt op zo’n 435 euro – aardig in lijn met eerdere geruchten over de prijs.

De verwachting dat de Galaxy A5 al in november gelanceerd gaat worden wordt aardig ondersteund door deze overijverige vermelding van het toestel. Nu rest in feite alleen nog de officiële onthulling.

(via)

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

Praat mee