In vogelvlucht op video: de S Pen van de Samsung Galaxy Note 4

Natuurlijk, we hebben een hoop features van de Samsung Galaxy Note 4 al een keertje onder de loep genomen. Desondanks is een blik op Samsung’s eigen feature roundup alles behalve oninteressant.

samsung-galaxy-note-4-text-naar-apps-feature In vogelvlucht op video: de S Pen van de Samsung Galaxy Note 4

Over de mogelijkheid om met Smart select snel allerhande materiaal te verzamelen op de Galaxy Note 4 schreven we dus al. Maar in de onderstaande video komt ook de optie beter aan bod om stukjes verzamelde tekst direct te linken aan verschillende applicaties. En hoewel dit op zich niet nieuw is voor de Note serie, lijkt de manier waarop het op Galaxy Note 4 is ingebouwd net wat eenvoudiger, en dus handiger in het gebruik.

Ook Photo note beschreven we al,  maar hier wordt nog een keertje droog uitgelegd hoe het allemaal werkt. Voor nu blijft dit waarschijnlijk dé nieuwe Note 4 feature waar we het meest benieuwd naar zijn – want potentieel erg handig in het dagelijks leven.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee