‘Release Samsung Galaxy A5 in november’

Gisteren nog zagen we de Samsung Galaxy A5 op – naar alle waarschijnlijkheid – officiële persafbeeldingen, vandaag volgt een gerucht over de mogelijke releasedatum van het toestel.

samsung-galaxy-a5-render-1 'Release Samsung Galaxy A5 in november'

Of nouja, gerucht, de insiders van Sammobile zouden dit vernomen hebben. En nouja, releasedatum – meer een periode, waarin de Galaxy A5 vermoedelijk op de markt gebracht zal gaan worden: november. Als dit klopt, dan is de kans groot dat Samusng de Galaxy A5 nog deze maand onthult.

De Galaxy A5, zo weten we inmiddels, heeft vermoedelijk een volledig aluminium behuizing. Het vijf inch scherm is van het Super Amoled type, met een 720p HD resolutie. De camera aan de achterzijde is uitgerust met een 13 megapixel sensor, maar vooral opvallend is de vijf megapixel camera aan de voorkant van het toestel.

Verder komen we te weten dat de Galaxy A7 – het high end model van de ‘A-serie’ – ondanks eerdere geruchten toch uitgerust zou zijn met een 1080p full HD beeldscherm. Of we de Galaxy A7 in de Nederlandse winkels tegen gaan komen is nog allerminst zeker – het toestel lijkt slechts bestemd voor een beperkt aantal markten, en Samsung zou er weinig voor voelen om met haar eigen Galaxy Alpha te gaan concurreren, zo werd een tijdje geleden al duidelijk.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

Praat mee