Ondertussen in Taiwan: een modeshow voor de Samsung Galaxy Note 4

Als rechtgeaarde smartphoneliefhebber wil je je nog wel eens blind staren op nerdy bijzaken als techniek, specificaties, getalletjes, en ander overdreven ingewikkeld geneuzel. Geneuzel ja, wat telefoons zijn mode! Of nouja, soms dan. En zo was de Samsung Galaxy Note 4 het onderwerp van een modeshow. In Taiwan, dat wel.

samsung-galaxy-note-4-fashion Ondertussen in Taiwan: een modeshow voor de Samsung Galaxy Note 4

Wij hebben van deze Taiwanese modeshow in ieder geval een aantal belangrijke dingen geleerd over de Galaxy Note 4. Ten eerste is het ronddragen van het toestel een bloedserieuze aangelegenheid, tenminste, voor sommigen. Waarom zou je lachen, als je een Note 4 hebt, tenslotte.

En ten tweede is de aanwezigheid van het Samsung logo op de Note 4 zelf niet genoeg. Een tattoo op de arm of hand waarmee je het toestel vasthoudt is – vanzelfsprekend – een goed idee. De kans dat je op die manier vergeet welke fabrikant jouw toestel heeft gemaakt is simpelweg kleiner. Dit geldt overigens niet alleen voor de Galaxy Note 4, maar ook voor de Gear S smartwatch.

Achja, zo gaan die dingen. En het idee dat een telefoon tegenwoordig net zoveel een fashion statement is, als een – uhm – telefoon, is op zich niet zo raar. Toch blijven wij dit soort PR dingetjes altijd wat bevreemdend vinden, maar dat kan ook aan ons liggen natuurlijk. Hoedanook, check het allemaal zelf:

(via 1, 2)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. sygys zegt

  Maar goed eigenlijk als je naar zulke domme dingen kijkt als deze dan snap je ook waarom er allemaal van die gare apps op staan die vol zitten met nutteloze gimmicks en domme features waar je niks aan hebt.

  De mensen daar die deze telefoons maken weten gewoon niet beter…

  Vandaar ook dat een telefoon als de Iphone dit allemaal wel snapt. die wordt in het westen ontworpen.

  Begrijp me niet verkeerd hoor. Ik heb een schijt hekel aan apple en zit met smart te wachten op de note 4 die ik als het goed is 18 okt in mijn handen krijg. Maar de meeste functies en apps die samsung levert met de note serie gaan bij mij gelijk uit. De enige echte bruikbare feature die ze hebben uitgebracht de afgelopen jaren is de functie waarbij het scherm aan blijft als je er naar kijkt. Dat is de enige functie die ook echt werkt

  • Michel zegt

   🙂 haha zit wel wat in. In ieder geval zie je dat goed bij Samsung’s Unpacked evenementen, die soms toch erg duidelijk Aziatisch zijn, maar dan overgoten met een ‘Westers sausje’ (lees: in Westerse ogen vaak toch wat vreemd)

Praat mee