Officieel uitziende renders Samsung Galaxy A5 opgedoken

In feite hebben we van de Samsung Galaxy A5 al wel zo’n beetje alles gezien wat er te zien valt. Het enige wat nog ontbrak waren officiële renders van het toestel – zeg maar, de plaatjes waarop Samsung zelf het toestel laat zien. Maar niet getreurd!

samsung-galaxy-a5-render-2 Officieel uitziende renders Samsung Galaxy A5 opgedoken

Als we PhoneArena mogen geloven, zijn de hier afbeelde plaatjes namelijk precies dat: persrenders van de Galaxy A5. In ieder geval zien ze er geloofwaardig genoeg uit, om te geloven dit inderdaad echt de Galaxy A5 is, die we eerder al zagen op foto’s en ander beeldmateriaal.

samsung-galaxy-a5-render-1-150x150 Officieel uitziende renders Samsung Galaxy A5 opgedokensamsung-galaxy-a5-render-4-150x150 Officieel uitziende renders Samsung Galaxy A5 opgedokensamsung-galaxy-a5-render-3-150x150 Officieel uitziende renders Samsung Galaxy A5 opgedokensamsung-galaxy-a5-render-5-150x150 Officieel uitziende renders Samsung Galaxy A5 opgedoken

De Galaxy A5 is de ‘middelste’ van Samsung’s nieuwe A-serie smartphones, die premium afwerking gaat combineren met low end en midrange toestellen. Met andere woorden: een metalen behuizing, maar een prijskaartje dat duidelijk bescheidener is dan de topmodellen.

De A5 heeft – zo weten we uit talloze bronnen – een vijf inch Super Amoled scherm met een 720p HD resolutie, een 13 megapixel camera, en vermoedelijk Qualcomm’s Snapdragon 400 quad core processor. De behuizing is net als die van de Galaxy Alpha dun: 6,7 millimeter. Over de prijs in Nederland is natuurlijk nog niks bekend, maar elders moet het toestel zo’n 400 dollar gaan kosten.

Het enige wat nu nog rest is de daadwerkelijke lancering van de Samsung Galaxy A5, en de releasedatum. De hoeveelheid uitgelekte informatie suggereert dat we op beide niet al te lang meer hoeven wachten.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee