Nieuwe preview Samsung Galaxy S5 met Android 5.0 Lollipop

Samsung is druk bezig met het onwikkelen van de benodigde updates naar de nieuwe Android versie 5.0 Lollipop. Zo ook voor de Galaxy S5, waarvan we een vroege versie al eerder voorbij zagen komen. Inmiddels is de ontwikkeling alweer een flink stuk verder, en zien we een nieuwe preview van Android 5.0 op de Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-android-5-lollipop-preview-1024x575 Nieuwe preview Samsung Galaxy S5 met Android 5.0 Lollipop

Opnieuw zijn het de mannen van Sammobile die de nieuwere firmware versie voor de Galaxy S5 in handen kregen. Toch is ook nu nog duidelijk dat het hier om een beta versie gaat, die weliswaar stukken beter is dan de vorige preview, maar nog niet helemaal af. Dat is ook dit keer de reden dat Sammobile ‘m niet vrijgeeft voor de doe-het-zelvers onder ons.

In ieder geval is duidelijk te zien dat de nieuwe testversie stukken soepeler draait, en dat het design van Android 5.0 steeds consistenter is doorgevoerd in Samsung’s eigen TouchWiz onderdelen. Meer en meer kleine verbeteringen zijn aanwezig, en alles zit simpelweg beter in elkaar.

De officiele update is dit dus absoluut nog niet – het begin van de uitrol daarvan wordt met een beetje geluk nog voor het eind van dit jaar verwacht. Check ons aparte artikel voor een overzicht van welke Galaxy de Android 5.0 Lollipop update krijgt.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee