Meer specificaties Samsung Galaxy A7 opgedoken (Snapdragon 615 processor)

Vlak voor het weekend wisten we al te melden dat de Samsung Galaxy A7 is uitgerust met een 1080p full HD beeldscherm en een 64 bit processor. En nu toont een vermelding in de database van GFXBench nog meer technische specificaties van het toestel.

samsung-galaxy-a7-gfxbencg Meer specificaties Samsung Galaxy A7 opgedoken (Snapdragon 615 processor)

Op de website van GFXBench zien we wederom de 1080p full HD resolutie van de Galaxy A7, met een schermdiagonaal van 5,2 inch. Het toestel zou Qualcomm’s Snapdragon 615 processor hebben – een octacore SoC met een 64 bit architectuur en een Adreno 405 grafische processor.

Aan de achterzijde van de Galaxy A7 bevindt zich een 12 megapixel camera, terwijl de voorzijde een 4,7 megapixel resolutie heeft – net als zijnde kleinere broertje de Galaxy A5 en de Galaxy A3.

Verder is er 2 GB werkgeheugen aanwezig in de Galaxy A7, evenals 16 GB opslagcapaciteit.

Eerdere afbeeldingen van deze toestellen toonden een – vermoedelijk- aluminium behuizing, en de verwachting is dan ook dat de Galaxy A7 een vergelijkbaar design heeft. Deze behuizing is dan volledig van metaal, en niet – zoals bijvoorbeeld bij de Galaxy Note 4 – alleen de rand om het toestel.

Of de Galaxy A7 ook naar Nederland komt is uiteraard nog niet bekend – maar de verwachting is dat Samsung niet zo lang meer zal wachten met de lancering van haar nieuwe A-serie smartphones.

Galaxy A7 deals per provider

Praat mee