Hint Samsung op een snelle Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Note 4?

Dat de Samsung Galaxy Note 4 één van de eerste Galaxy apparaten is die een update krijgt naar Android 5.0 Lollipop laat zich raden. Een tweet van Samsung zelf wekt de indruk dat deze inderdaad wel eens vrij snel zou kunnen arriveren.

samsung-galaxy-note-4-android-5-lollipop-update Hint Samsung op een snelle Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Note 4?

De bovenstaande afbeelding van de Galaxy Note 4 slingerde Samsung Mobile via Twitter de wereld in, inclusief de mededeling dat het QHD Super Amoled scherm van het toestel pretty sweet is. Lolly-zoet, zo te zien.

De verleiding is erg groot om dit als een eerste officiële bevestiging te zien van de aankomende update voor de Galaxy Note 4 naar Android 5.0, bijgenaamd Lollipop. En dat Samsung vrij goed is in dit soort subtiele PR-voering is natuurlijk ook geen geheim.

En dus we het inderdaad maar als bevestiging van wat we al lang konden raden: die grote Android update zal waarschijnlijk niet al te lang op zich laten wachten.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. mariska zegt

    Inderdaad ik heb ook een Note 4 van Vodafone deze had ik op de eerste dag dat ie uitkwam in de winkel 15 okt 2014. Maar toch heb ik een ander nummer N910FXXU1ANK4 en ik heb tot op heden nog geen update.
    Ik heb nog steeds android 4.4.4

Praat mee