Handleiding Samsung Galaxy A5 toont niet-verwijderbare achterkant, release nabij

Zowel de Samsung Galaxy A5 als de Galaxy A3 komen eraan. De Chinese handleiding van de Galaxy A5 toont een toestel waarvan de achterklep niet verwijderbaar is.

samsung-galaxy-a5-manual-1 Handleiding Samsung Galaxy A5 toont niet-verwijderbare achterkant, release nabij

Twee SIM trays, want het gaat hier om de dual-SIM variant van de Galaxy A5

Uit het online verschijnen van verschillende supportpagina’s op Samsung eigen website, valt af te leiden dat de lancering van zowel de Galaxy A5 alsook de Galaxy A3 nabij is. Onder andere Samsung’s Finse en Zweedse website hebben hun ondersteuningspagina’s al online staan.

Uit een vroegtijdig opgedoken handleiding van een Chinese variant van de Galaxy A5 valt verder op te maken dat het toestel – in tegenstelling tot de deels metalen Galaxy Note 4 – géén verwissebare achterkant heeft. Dit bevestigt eerdere geruchten over een geheel metalen behuizing. De SIM kaart wordt, zoals afbeeldingen tonen, in een tray in de zijkant van het toestel geschoven.

samsung-galaxy-a5-manuel-front Handleiding Samsung Galaxy A5 toont niet-verwijderbare achterkant, release nabij

Opvallend genoeg ontbreekt in de handleiding een verwijzing naar een vingerscanner, die Samsung in een aantal recente toestellen wel integreerde. Wel aan boord is een FM radio, maar aangezien het hier om de Chinese toestelversie gaat is het nog onduidelijk of de Europese toestelversie deze ook zal hebben.

Al met al komen we niet zo gek veel nieuws te weten over de Galaxy A5 en A3, maar geruchten over een op handen zijnde release worden voor de zoveelste keer bevestigd.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee