Foto’s van de Galaxy A5 en A3 gelekt – aluminium uni-body bevestigd!

Een paar weken geleden geleden kregen we te horen dat goeie ouwe Sammy druk bezig is om een gloednieuwe mid-range lijn aan de Galaxy familie toe te voegen. Het zou gaan om de Galaxy A5 en de Galaxy A3, twee nieuwe toestellen met een HD scherm, Snapdragon 400 processor, 16 GB RAM, 13 megapixel camera en last but not least… een aluminium uni-body design?

Dit laatste heeft de Mexicaanse Android site AndroidMX eerder vandaag kunnen bevestigen door middel van een aantal uitgelekte foto’s waarop zowel de A5 als A3 duidelijk te zien zijn. Volgens de Mexicanen hebben de A5 en A3 een half metalen frame waarvan de achterkant niet los te halen is. Daarnaast vermeldt de bron ook dat er waarschijnlijk nano-sim kaarten in beide toestellen komen te zitten.

Samsung-Galaxy-A5 Foto's van de Galaxy A5 en A3 gelekt - aluminium uni-body bevestigd!

Samsung-Galaxy-A5-And-Samsung-Galaxy-A3-Alpha Foto's van de Galaxy A5 en A3 gelekt - aluminium uni-body bevestigd!

Beide toestellen moeten dit najaar nog in de (Koreaanse) winkels komen te liggen voor een prijs van omgerekend $400 – $500,- Of en wanneer de toestellen in Nederland te koop zijn is nog niet bekend.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee