Document toont aankomende Android 4.4.4 updates voor Galaxy S5, S4, Note 3, S4 Mini en meer

Onlangs al werd indirect duidelijk dat Samsung verschillende toestellen – zoals de Galaxy S5, Galaxy S4, en de Galaxy Note 3 – vermoedelijk direct zal gaan updaten naar Android 4.4.4, waarbij versie 4.4.3 wordt overgeslagen. Een uitgelekte roadmap toont de stand van zaken voor die toestellen, maar ook voor de Galaxy S4 Mini, Galaxy Note 3 Neo, en meer.

samsung-galaxy-s5-note-3-neo-note-2-s4-android-4-4-4-update Document toont aankomende Android 4.4.4 updates voor Galaxy S5, S4, Note 3, S4 Mini en meer

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit soort roadmaps zijn natuurlijk extreem eenvoudig zelf te maken, dus de betrouwbaarheid van de getoonde informatie is wat ons betreft laag.

In het bovenstaande overzicht kun je in ieder geval goed zien dat Android 4.4.4 voor de Galaxy S5 en Note 3 klaar is, en dat de verwachting is dat deze nog deze maand – ergens ter wereld – uitgerold zal gaan worden.

De update voor de Galaxy S4 en Galaxy Note 3 Neo bevindt zich schijnbaar in de laatste testfase, terwijl deze voor de Galaxy S4 Mini, Grand 2 en Note 2 nog in de lucht hangt. Vanaf november kunnen we dus heel misschien de start van updates voor deze toestellen verwachten.

Maar of de getoonde informatie klopt of niet, stiekem zullen veel gebruikers Android 4.4.4 voorals als tussenstation zien voor die grotere, interessantere update, namelijk naar Android L. Voor de Galaxy S5 en de nieuwe Note 4 kwamen we de eerste geruchten over deze update al tegen, voor een aantal andere toestellen op deze lijst is het maar de vraag of deze díe sprong nog gaan maken. Zo zien we de Galaxy S4 en Note 3 Neo dit waarschijnlijk wel doen, maar de Note 2 vermoedelijk niet.

Korreltjes zout, korreltjes zout…

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

 1. Gerard van Rijn zegt

  Gisteren 13-10-2014 de Android 4.4.2 update “over the air” ontvangen voor mijn Samsung Galaxy GT-i9195 (= Samsung s4 mini) – Jippie! Maar liefst 491.37 MB groot. De response van toestel vond ik al goed – maar het kan dus nog beter – het is nu echt een feest om te gebruiken. Super vlot!

 2. Marco Zwetsloot zegt

  Vorige roadmap stond 4.4.3 update voor de S4 op juni 2014…..nooit gebeurd. Dus leuk lijstje….wat mij betreft….4.4.4 overslaan en direct naar 5.0 graag.

  • Patrick zegt

   Met versie 4.4.2 gaat de accu al beduidend langer mee dan dat hij ging met versie 4.3. Ik heb een Note 3 Neo gehad met beide versies.

 3. Marieke zegt

  Dramatisch, na de update ben ik in 3 uur tijd door mijn batterij heen, zelfs als ik hem alleen standby heb staan.
  Hoe is dit op te lossen

 4. Shana zegt

  Hoe kan het dat ik nou nog steeds geen update heb? Hoor veel mensen die de update al hadden toen ze de telefoon kregen. Ik heb de telefoon sinds 7 oktober en nog steeds 4.3

 5. Michel W. zegt

  Wanneer komt die update voor de Note 3 dan? Tot nu toe nog niks. Mijn vrouw heeft hem al op de Sony Experia Z1. Zoals altijd is het weer lang wachten met Samsung. Wel vaak de snelste met de aankondiging, maar de traagste met uitrollen.

 6. benny zegt

  Ja het is alle maal goed maar die batterij is snel leeg dus ik hoop dat op 5.o beter is gisteren avond 100 %opladen en nu bijna 40% dus en als dat niet is dan is gedaan met samsung dus

Praat mee