Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy Note 3 Neo in Nederland

Hij hing al even in de lucht, en daar is ‘ie dan ook echt: de Android 4.4.2 KitKat update voor de Samsung Galaxy Note 3 Neo.

samsung-galaxy-note-3-neo-android-4-4-kitkat-update Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy Note 3 Neo in Nederland

De Galaxy Note 3 Neo draaide sinds haar release op Android 4.3. Elders ter wereld was de sprong naar Android 4.4.2 KitKat al genomen, en nu komen dus ook de Nederlandse gebruik(st)ers aan de beurt.

De update met versienummer XXUCNH1 de gebruikelijke KitKat vernieuwingen naar het toestel, waaronder een lichtjes veranderde interface, en een paar handige nieuwe features.

Je kunt de update nu al installeren via jouw Note 3 Neo zelf – beschikbaarheid via Samsung Kies zal niet lang op zich laten wachten.

Laat je hieronder even weten hoe de update bevalt, en wat je zoal voor nieuws tegenkomt?

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Patrick zegt

    Android 4.4.2 draait al een week of 4 op mijn nieuwe Note 3 Neo.. Kreeg hem zo toen ik hem kocht. De batterijduur en snelheid zijn echt verbeterd!

  2. J017 zegt

    Ik heb zelf ook een Note 3 Neo maar check nu net en hij zegt dat de laatste updates geinstalleerd zijn. Wie weet hoe ik dit kan fixen en kitkat erop kan krijgen?

Praat mee