Geld teveel? Check de gouden Samsung Galaxy Note 4

Nee, we bedoelen niet de bronsgouden Samsung Galaxy Note 4 die straks ook gewoon in de reguliere schappen zal belanden. We bedoelen echt een gouden Galaxy Note 4. Want sommige mensen hebben nu eenmaal geld teveel.

samsung-galaxy-note-4-goud Geld teveel? Check de gouden Samsung Galaxy Note 4

Deze overdadige Galaxy Note 4 is te zien op een Vietnamees YouTube kanaal, en gaat gehuld in een 24 karaat gouden behuizing. Een prijs is (nog) niet bekend, en ook wáár je er straks eentje kunt aanschaffen blijft een raadsel.

Wel laat zich raden dat deze gouden Note 4 behalve de behuizing in feite een gewone Note 4 is – maar dat zal de uiteindelijke prijs vermoedelijk maar amper drukken. Toch is er schijnbaar een markt voor dit soort luxueuze uitwassen. Van de meeste topsmartphones is tenslotte ergens wel een gouden, zilveren, of diamanten versie te koop.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. ibo zegt

    als de importeur samsung aleen al in 2 kleuren beschikbaar heeft…dan komt de bronsgold niet in nederland helaas ..ik heb het zelf ook na gevraagd meschien eventueel volgend jaar gaven ze aan. maar dat is nog de vraag…ik baal best erg er van terwijl dat ik in die kleur wilde en meschien meerdere mensen ook. en terwijl de concurrent wel alle varianten verkrijg baar stelt….

Praat mee