Voor de nerds: Galaxy Note 4 apps apk nu online

samsung-galaxy-note-4-features-video Voor de nerds: Galaxy Note 4 apps apk nu online

Nog niet zo lang geleden onthulde Samsung haar nieuwste vlaggenschip, de Galaxy Note 4. Helaas zullen we met z’n allen nog eventjes moeten wachten voordat we los kunnen gaan met het nieuwe toestel. Hoewel je via Samsung al kan pre-orderen zijn de Koreanen zijn van plan om begin/midden oktober de eerste lading Note 4 toestellen te verschepen.

Voor iedereen die echt niet zo lang kan en wil wachten heeft Samsung nu al een klein voorproefje voor je in petto. De Galaxy Note 4 apps apk bestanden staan vanaf vandaag online en zijn gratis te downloaden van het gouwe ouwe XDA forum.

In de lijst zien we alle belangrijke apps van de Note 4 voorbij komen zoals:

  • S Health
  • Smart Remote
  • Gear Manage
  • Snapbiz Card
  • S Memo
  • All Together
  • Story Album
  • Easy Chart
  • en nog veel meer!

De bestanden zijn beschikbaar als APK files, dus iedereen met een compatible Samsung toestel kan de apps ‘sideloaden’. Met andere woorden – even het hokje ‘install from other sources‘ aanvinken in de instellingen en voila!

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee