Vodafone’s Samsung Galaxy Note 2 4G krijgt Android 4.4 KitKat update

Nadat’s T-Mobile’s branded Samsung Galaxy Note 2 mét 4G verbinding – de GT-N7105, om precies te zijn – de update naar Android 4.4 KitKat een tijdje geleden al kreeg, is nu Vodafone’s toestelversie aan de beurt.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-vodafone-branded Vodafone's Samsung Galaxy Note 2 4G krijgt Android 4.4 KitKat update

De Galaxy Note 2 met 4G connectiviteit – modelcode GT-N7105 dus – kwam in ons land later op de markt dan de toestelvariant zonder 4G – de GT-N7100 – en werd met name via providers als branded toestel verkocht. Nu kunnen dus gebruikers met een toestel van Vodafone eindelijk de sprong maken naar Android versie 4.4.2.

De update brengt een aantal vernieuwingen met zich mee, waaronder een lichte makeover voor de interface, en de mogelijkheid om eenvoudig zelf te kiezen welke applicaties je voor bepaalde standaard handelingen gebruikt.

De nieuwe firmwareversie, XXUFNH1, is nieuwer dan die van recente updates voor T-Mobile’s 4G Note 2 en de unbranded toestelversie.

Het is een flinke update, dus als je ‘m via het toestel zelf installeert doe je dit het beste via een WiFi verbinding. Binnenkort zal de update natuurlijk ook te installeren zijn via Samsung’s Kies programma op de PC.

Mochten sommige applicaties na de update problemen geven, kijk dan even HIER voor een oplossing die niet altijd, maar vaak wél werkt.

Galaxy deal tips

Praat mee