Uitrol Android 4.4.4 update voor de Samsung Galaxy S3 4G gestart (maar nog niet hier)

Na een lange tijd van onzekerheid werd duidelijk dat de 4G-loze versie van de Samsung Galaxy S3 geen verdere Android updates meer krijgt. Echter, de Galaxy S3 mét 4G komt nog wel aan de beurt, getuige de start – elders ter wereld – van de update naar Android versie 4.4.4.

samsung-galaxy-s3-4g-gt-i9305-android-4-4-kitkat-update Uitrol Android 4.4.4 update voor de Samsung Galaxy S3 4G gestart (maar nog niet hier)

In Scandinavische landen kunnen gebruik(st)ers met een Galaxy S3 met 4G verbinding – de GT-I9305 dus – nu het toestel voorzien van Android 4.4.4, de allernieuwste versie van het besturingssysteem. Grappig genoeg is dit dus nog vóór nieuwere toestellen als de Galaxy S4, S5 of de Note 3 deze update krijgen, tenminste, in Scandinavië.

Dat is allemaal leuk en aardig, maar dit alles wil natuurlijk nog niet zeggen dat de update vandaag of morgen ook beschikbaar zal zijn op de Nederlandse Galaxy S3 4G. Dit kan nog wel even duren – een paar weken, of zelfs een paar maanden. Maar de kop is eraf.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee