Top 5 tips voor de Samsung Galaxy S5

Als je ons een beetje volgt weet je dat we met enige regelmaat handige tips rondstrooien – de laatste tijd voornamelijk voor de Samsung Galaxy S5. En nu is het tijd voor een overzicht van de populairste tips voor dat toestel.

schermafbeelding-maken-samsung-galaxy-s5-screenshot Top 5 tips voor de Samsung Galaxy S5

Hoe zet ik My Magazine uit op de Galaxy S5? Dit is een veel gezochte tip, want laten we wel wezen: My Magazine mag dan wel een standaard feature van de Galaxy S5 zijn, er zijn niet zoveel gebruik(st)ers die ‘m handig vinden.

Hoe zorg ik dat de Home toets van de Galaxy S5 sneller reageert? Net als My Magazine, wordt ook S Voice in Nederland niet veel gebruikt. Door deze te ‘ontkoppelen’ van je Home toets reageert deze laatste een stuk sneller.

Waar zit de zaklamp op de Galaxy S5? Handig toch, dat je de LED flitser van een smartphone ook als zaklamp kunt gebruiken. Op de S5 kan dit uiteraard ook, maar je moet maar net even weten hoe.

HDR op de camera van de Galaxy S5, is dat wat? Jazeker, het is waarschijnlijk de tofste camera feature van het toestel!

Hoe maak ik een schermafbeelding op de Galaxy S5? Last but not least een ware klassieker. Een simpele functie, die niet anders werkt dan op andere Galaxy telefoons – maar je moet het maar net even weten.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee