Specificaties Samsung SM-A300 duiken op in benchmark

Nadat we onlangs al een aantal technische specificaties van Samsung’s Galaxy Alpha-achtige – want met metalen body – smartphone met modelcode SM-A500 voorbij zagen komen, duiken vergelijkbare gegevens nu op voor de SM-A300. Wederom in de database van benchmark GFXBench, om precies te zijn.

samsung-sm-a300-gfxbench-specs-gc1 Specificaties Samsung SM-A300 duiken op in benchmark

En zo zien we dus een toekomstige toestelvariant met lagere mid range specificaties. De SM-A300 – in GFXBench opgedoken als de SM-A3000 – is uitgerust met een 4,8 inch beeldscherm met 960 bij 540 pixels. De quadcore processor zou, gebaseerd op de Adreno 306, een Snapdragon variant van Qualcomm kunnen zijn met een 64 bit architectuur.

Verder zien we een werkgeheugen van één gigabyte, en 8 GB opslagruimte. De camera is een vrij bescheiden 7 megapixel model, terwijl de camear aan de voorzijde een 4,7 MP resolutie heeft. Uiteraard draait het toestel op Android 4.4.4, maar dat mag natuurlijk geen verrassing heten.

En zo wordt duidelijk wat in feite al duidelijk was: de SM-A300 is het kleine broertje van deze nieuwe A-serie, met specificaties die wijzen op een schappelijke prijs. Als dit toestel, net als zijn de grotere broer de SM-A500 ook voornamelijk in een metalen behuizing gekleed wordt – áls – dan kunnen we stellen dat Samsung opnieuw haar zinnen heeft gezet op het heroveren van de betaalbaardere smartphonemarkt.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

Praat mee