Samsung verlaagt kosten van Knox voor bedrijven (naar nul)

Knox, Samsung’s eigen beveiligingssuite voor Galaxy smartphones en tablets, heeft een opvallende loopbaan. Na een wat haperende start, verkreeg het de strenge Common Criteria certificatie, en werd het en passent onderdeel van de aankomende versie van het Android besturingssysteem. En met een fikse prijsverlaging wil Samsung een agressieve gooi doen naar de markt voor zakelijk smartphonegebruik.

samsung-knox-2-0-galaxy-s5 Samsung verlaagt kosten van Knox voor bedrijven (naar nul)

Van Samsung Knox’ Mobile Device Management (MDM) kun je als bedrijf namelijk gebruik maken vanaf maarliefst nul euro. Tenminste, voor de Express instapvariant (zie HIER), met een aantal basic MDM features, zoals het inrichten van de scheiding tussen een privé en zakelijke modus op de toestellen. Voor één dollar per maand is er de Premium variant (HIER), die meer mogelijkheden biedt.

Omdat Samsung natuurlijk allesbehalve afhankelijk is van haar Knox diensten – in tegenstelling tot bijvoorbeeld BlackBerry – zijn dergelijke lage prijzen haalbaar, om op deze manier de verschillende Galaxy apparaten interessant te maken voor zakelijk gebruik.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee