Samsung leeft zich uit met nieuwe reclame campagne Galaxy Note 4

De lancering van de Samsung Galaxy Note 4, kort daarop gevolg door de onthulling van een hand vol nieuwe iPhones, levert een hoop leesvoer op voor smartphoneliefhebbers over de hele wereld. Én munitie voor Samsung’s PR afdeling, die – zoals gebruikelijk – hun hart op konden halen. Het resultaat: een hele serie grappige filmpjes.

samsung-galaxy-note-4-reclame-apple Samsung leeft zich uit met nieuwe reclame campagne Galaxy Note 4

Handig maakt Samsung gebruik van het feit dat veel van Apple’s onthullingen natuurlijk al langer – soms sinds lang, soms sinds kort – onderdeel uitmaken van de features en mogelijkheden van Android telefoons in het algemeen, en Galaxy toestellen in het bijzonder. Toch is onze favoriet het livestreamfilmpje: ‘You work in technology. You can’t handle this?‘ Uiteraard, het is gefundenes Fressen – Apple’s livestream van haar evenement was nogal, uhm, slecht – maar daarom niet minder grappig.


(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee