Samsung Galaxy Tab Active onthuld: niet voor op de bank

Met een stuk minder ophef dan voor de Galaxy Note 4 onthult Samsung op de IFA beurs in Berlijn de Galaxy Tab Active: een tablet voor omgevingen die minder tabletvriendelijk zijn dan je huiskamer.

samsung-galaxy-tab-active-2-1024x682 Samsung Galaxy Tab Active onthuld: niet voor op de bank

De Galaxy Tab Active is de eerste tablet van Samsung met IP67 certificatie. Dat wil zeggen dat deze tablet stofdicht is, en tegen onderdompeling in een meter water gedurende een half uur.

De Tab Active heeft en acht inch schermdiagonaal met een resolutie van 1280 bij 800 pixels, terwijl Qualcomm’s quadcore Snapdragon 400 processor voor de nodige rekenkracht zorgt. Met een werkgeheugen van 1,5 GB, 16 GB opslagcapaciteit en een 3,1 megapixel camera is het in feite een stoere versie van de Galaxy Tab 4 8.0. De Tab Active wordt standaard geleverd met C Pen stylus, om bediening met werkhandschoenen aan prettiger te maken.

samsung-galax-tab-active-300x200 Samsung Galaxy Tab Active onthuld: niet voor op de banksamsung-galaxy-tab-active-3-300x200 Samsung Galaxy Tab Active onthuld: niet voor op de bank

Al met al is de Tab Active duidelijk ontworpen met een professionele, niet-bureau-gebonden doelgroep in gedachten, voor wie een normale tablet in een beschermhoes niet voldoende bestand is tegen de omstandigheden in werkplaatsen, bouwputten, of andere outdooromgevingen.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee