Officiële hands-on van de Samsung Galaxy Tab Active: tablet met verwisselbare accu

Naast de onthulling van de veelbesproken Galaxy Note 4 en Gear VR, lanceerde Samsung ook de Galaxy Tab Active – een tablet die, zo zien we terug in Samsung’s eigen hands-on, zich primair richt op de zakelijke markt.

samsung-galaxy-tab-active-hands-on-verwisselbare-batterij Officiële hands-on van de Samsung Galaxy Tab Active: tablet met verwisselbare accu

In de onderstaande video voorziet Samsung de Galaxy Tab Active op amper-hilarische wijze van toelichting, waarbij de nadruk natuurlijk ligt op de IP67 certificatie – stofdicht en bestand tegen een zekere hoeveelheid water – en de uitgebreide connectiviteit.  Ook de beveiliging door Samsung’s eigen Knox systeem komt langs, zodat je als zakelijke gebruiker zeker weet dat je informatie veilig is.

Natuurlijk functioneert de camera ook als barcode scanner, maar het  opvallendst is waarschijnlijk toch wel het feit dat je de batterij kunt verwisselen. Dát kom je tenslotte niet zo vaak tegen in een tablet, en het zorgt ervoor dat de Galaxy Tab Active niet standaard een x aantal uur buiten gebruik is als hij moet worden opgeladen.

Zo. Nu hebben we het meeste al verteld. Maar schroom niet om de (Engelstalige) video alsnog zelf te bekijken:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee