Samsung Galaxy S5 tip: ontgrendeleffect zelf instellen

Jaja, jij bent er zo eentje hè, die graag zelfs kleine details zelf kiest. Toch? En je hebt ook nog eens een Samsung Galaxy S5. Waarom heb je dan nog niet gekozen voor een ander ontgrendeleffect? Je weet wel, het ‘lichteffect’ dat je ziet op je vergrendelscherm als je er met je vinger overheen veegt (en als je geen andere beveiligingsmethode hebt ingesteld).

samsung-galaxy-s5-tip-vergrendel-effect-instellen Samsung Galaxy S5 tip: ontgrendeleffect zelf instellen

Kijk, sommige mensen vinden keuze lastig. Je krijgt er zoveel opties en mogelijkheden door. En inderdaad, als je eens op het gemak in het menu van de Galaxy S5 graaft, kom je véééél tegen. Wijzelf houden daarvan. Een smartphone is tenslotte stiekem ook wel een klein beetje speelgoed, en het is tof als je ook kleine details van tijd tot tijd kunt veranderen. Dus: het vergendeleffect!

samsung-galaxy-s5-tip-ontgrendeleffect-instellen Samsung Galaxy S5 tip: ontgrendeleffect zelf instellen

Standaard zie je, als je met je vinger over het scherm van de Galaxy S5 veegt, van die lichtbolletjes wegvliegen. Maar als je bij Instellingen naar de opties voor Vergrendelscherm (1) gaat, zie je onderin beeld Ontgrendeleffect (2). Je kunt nu kiezen uit vier verschillende effecten: Uitspringende kleuren (standaard), KeilenWater en Rimpel (3). Dus, kies eens wat anders – of niets, dat kan ook – en tik hierna op Gereed (4).

Gewoon. Omdat het kan!

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Marit Glasbergen zegt

    Ik kan op geen enkele manier op de optie ontgrendelingseffect klikken bij de instellingen op mijn nieuwe galaxy s5. De letters zijn donker gekleurd en dus kan ik er niet op klikken.. Hoe verhelp ik dit?

  2. Anoek zegt

    Kan het kloppen dat de functionaliteit ‘Ontgrendeleffect’ verdwenen is na de Lollipop update? Ik zie hem namelijk niet in de bovengenoemde optie ‘Vergrendelscherm’ ertussen staan. Of is deze in een ander menu te vinden?

Praat mee