‘Samsung Galaxy S5 Active komt toch naar Europa’

De hoop hadden we al opgegeven. Sterker nog: we hadden het toestel al uit ons ‘Geruchtenmolen’ menuutje hier op Galaxy Club verwijderd. En nu zou hij dan tóch nog naar Europa – en misschien ons land – komen. We hebben het dan natuurlijk over de Samsung Galaxy S5 Active.

samsung-galaxy-s5-active-officieel 'Samsung Galaxy S5 Active komt toch naar Europa'

Uiteraard was de Galaxy S5 Active al een tijdje verkrijgbaar, inclusief nagenoeg exact dezelfde specificaties als zijn stadse broer, de Galaxy S5. Dus: een quadcore Snapdragon 801 processor, een 5,1 inch Super Amoled scherm met een 1080p full HD resolutie, én een 16 megapixel camera.

Het voornaamste probleem was, dat deze verkrijgbaarheid zich beperkte tot de andere kant van de Atlantische Oceaan – lees: in de VS dus. Maar niet lang meer, zo zou Sammobile vernomen hebben. De Galaxy S5 Active komt dus alsnog naar Europa, én met een beetje geluk dus ook naar Nederland.

Maar, zo horen we je denken, de ‘normale’ Galaxy S5 kan toch ook al tegen een flinke plens water en stof? Dat is natuurlijk zo, maar de Galaxy S5 Active is ook nog eens gecertificeerd volgens de MIL-STD-810 norm – een nogal strenge norm, die hoge eisen stelt aan schokbestendigheid, weerstand tegen hoge luchtvochtigheid, extreme temperaturen en meer van dat soort opgefokte omstandigheden.

De adviesprijs van de Galaxy S5 Active zou in Europa rond de 630 euro moeten komen te liggen. Zodra het toestel in Nederland belandt houden we je natuurlijk op de hoogte van onze lokale aanbiedingen.

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Reacties

  1. Ger Jansen zegt

    Ik ben benieuwd wanneer hij eindelijk komt, ik zit er al maanden op te wachten, als het nog lang duurt eer hij komt, ga ik voor een z3 van Sony, ik kan niet blijven wachten……!!

    Ger

Praat mee