Samsung Galaxy S Duos 3 gespot (in India)

Hoewel de markt voor dual sim smartphones natuurlijk relatief klein is, met name in Nederland, is er toch een groep gebruik(st)ers die graag twee simkaarten in hun toestel proppen. Voor hen blijft de Galaxy S Duos serie verder ontwikkelen, met de derde generatie – de Galaxy S Duos 3 – die nu aan de horizon verschijnt.

samsung-galaxy-s-duos-3-doos Samsung Galaxy S Duos 3 gespot (in India)

In India duikt een foto op van de doos van deze Galaxy S Duos 3, wat erop duidt dat het toestel op het punt staat daar op de markt te komen. Opvallend genoeg draagt het toestel de modelcode SM-G313HU, wat erop wijst dat er sterke overeenkomsten bestaan met de Galaxy Trend 2.

En inderdaad: de Galaxy S Duos 3 heeft een vier inch scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels en een dualcore processor met een kloksnelheid van 1 GHz. Met een vijf megapixel camera aan boord, 512 MB werkgeheugen en 4 GB opslagcapaciteit is het inderdaad exact hetzelfde toestel – maar dan met plaats voor die tweede simkaart.

Of de Galaxy S Duos 3 ook in Nederland op de markt zal verschijnen moet natuurlijk nog blijken, hoewel de voorgangers hier – met wat meer of minder goed zoeken – uiteindelijk wel verkrijgbaar waren.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee