Nagenoeg alle specificaties Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge lekken uit

Met nog maar een paar uur te gaan tot de officiële lancering, lekken bijna alle technische specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 én van de Galaxy Note Edge – met een scherm dat om de rand vouwt – uit.

samsung-galaxy-note-4-teaser Nagenoeg alle specificaties Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge lekken uit

Volgens Gaurav Hasabnis – een Indiër met goede contacten in de business die niet vaak informatie laat uitlekken maar meestal wel betrouwbaar is (en wiens non disclosure agreement kennelijk vanochtend al afliep) – heeft de Galaxy Note Edge, net als de Galaxy Note 4, een 5,7 inch QHD scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Maar daarnaast is het scherm van de Edge nog 160 pixels breder voor het deel van het scherm dat aan één zijde om de rand vouwt.

Beide Notes hebben een 16 megapixel camera sensor – uit Sony’s keuken – mét optische beeldstabilisatie, zodat je ook daadwerkelijk iets hebt aan de hoge resolutie van de gemaakte foto’s.

De Galaxy Note 4 zou een accu hebben met een capaciteit van 3220 mAh – een fractie groter dan die van de Galaxy Note 3 – terwijl de Galaxy Note Edge een iets bescheidener 3000 mAh capaciteit aan boord heeft.

Behalve in selecte markten is de Galaxy Note 4 voorzien van Qualcomm’s Snapdragon 805 processor met een kloksnelheid van 2,7 GHz, 3 GB RAM, 32 GB opslagruimte én een microSD slot om dit zelf nog uit te breiden.

En inderdaad, geruchten over een design dat vergelijkbaar is met de Galaxy Alpha lijken te kloppen: volgens Hasabnis is de Galaxy Note 4 inderdaad voorzien van een metalen frame. De Galaxy Note 4 zou 153 bij 78 millimeter groot zijn, en 8,5 millimeter dik, waarbij de kans groot is dat het toestel géén IP67 certificatie voor water- en stofdichtheid heeft. In het begin zal de Note 4 verkrijgbaar zijn in zwart, wit en goud.

Zo, en hiermee blijven er, een paar uur voor de officiële lancering, nog maar weinig details over die onbekend zijn – op het definitieve uiterlijk na natuurlijk. Wel blijft onduidelijk of we vanmiddag ook al kennis kunnen maken met de Galaxy Note Edge, maar ook al is dit niet het geval, dan heeft het er alle schijn van dat ook dat toestel op korte termijn gelanceerd zal worden.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Joeri S4 owner zegt

    Word er ergens een kleinere smartphone verwacht met een 3zijdig scherm? Want the youm displays zouden nu toch al ver ontwikkelt zijn e?

Praat mee