Plaatsvervangende voorpret: Samsung Galaxy Note 4 unboxing

Nog niet veel mensen waren in de gelegenheid hun gloednieuwe Samsung Galaxy Note 4 uit te pakken. Tenslotte is het toestel pas over een week of twee daadwerkelijk leverbaar. Maar wie echt niet kan wachten, kan nu in ieder geval toekijken hoe een Zuid-Koreaan alvast zijn spreekwoordelijke tanden zet in de vernieuwde verpakking.

samsung-galaxy-note-4-unboxing1 Plaatsvervangende voorpret: Samsung Galaxy Note 4 unboxing

Wat de beste man allemaal te vertellen heeft is, wegens gebrekkige Zuid-Koreaanse taalvaardigheid, niet 100% duidelijk. Dat weerhoudt ons er niet van te concluderen dat Samsung de verpakking van de Galaxy Note 4 flink vernieuwd heeft. Dat Samsung gerecyclede materialen gebruikt is nu wel duidelijk, daarvoor is kennelijk geen ´houtprint´ meer nodig.

In de doos zelf treffen we weinig verrassends aan: de Galaxy Note 4, een oplader met bijbehorende USB kabel, de batterij, een oortelefoon met extra dopjes, een beknopte handleiding, en reserve tips inclusief montagegereedschap voor de S Pen. Deze laatste werd ook al met de Galaxy Note 3 meegeleverd, maar eerlijk gezegd hebben we het afgelopen jaar nog geen enkele keer de behoefte of noodzaak gevoeld een nieuwe tip op de S Pen stylus te monteren. Leve de puntenslijper!

Het hoogtepunt van de onderstaande video is wat ons betreft nog wel dat de unboxert in kwestie heel even de doos van de Galaxy S5 toont, om deze vervolgens achteloos buiten beeld te smijten. Het geeft een soort vrolijke, semi-amateuristische onbevangenheid aan deze video, die natuurlijk wel gewoon uit de PR koker van Samsung zelf komt.

PS: Neen, je kunt de S Pen NIET slijpen met een puntenslijper!

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee