Kijk ‘m live, de onthulling van de Samsung Galaxy Note 4 (en meer)

Zo. Dus. Ondanks dat we net al zagen hoe bijna alle details van de Galaxy Note 4, en flink wat informatie over de Galaxy Note Edge, boven kwamen drijven, blijft er vanmiddag nog een hoop te onthullen voor Samsung. En natuurlijk kun je het allemaal zelf volgen, vanaf drie uur.

Overigens krijgen we niet alleen de Galaxy Note 4 voor het eerst echt te zien, ook komen we te weten welke nieuwe functies de S Pen stylus dit keer krijgt. En heel misschien maakt dus ook de Galaxy Note Edge, met zijn om de rand gevouwen scherm, zijn opwachting.

Nagenoeg zeker is de komst van Samsung’s Gear VR, een virtual reality headset waarbij je smartphone zowel computer als scherm is. De software voor de Gear VR werd ontwikkeld door Oculus, het bedrijf achter de Oculus Rift VR headset.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee