Samsung Galaxy Note 4 nu al uitverkocht tijdens Zuid-Koreaanse voorverkoop

Hoewel wij hier in Nederland nog even geduld moeten hebben, zal de Galaxy Note 4 komende vrijdag al verkrijgbaar zijn in Samsung’s thuisland. Of je er dan ook werkelijk eentje kunt vinden is maar de vraag: het toestel is nu al uitverkocht.

samsung-galaxy-note-4-1 Samsung Galaxy Note 4 nu al uitverkocht tijdens Zuid-Koreaanse voorverkoop

De voorverkoop van de Galaxy Note 4 startte bijna een week geleden, en het duurde welgeteld negen uur voordat de complete beginvoorraad van de grootste lokale provider – SK Telecom, 50% marktaandeel – gereserveerd was. Bij de twee andere grote providers duurde het een dag of drie, aldus CNET.

Hoewel de Galaxy Note 4 op papier in Zuid-Korea dus éérder verkrijgbaar is dan hier, lijkt het er praktisch op dat er alleen sprake is van een vervroegde eerste uitleverronde.

Of dit alles betekent dat we hier in Nederland straks ook een tekort aan Note 4’s kunnen verwachten is verder niet bekend. In het verleden kampte Samsung hier wel eens met leveringstekorten, kort na de release van een populair toestel, maar meestal was deze periode slechts van korte duur.

Ben je benieuwd wanneer je hier de Galaxy Note 4 kunt kopen? De meeste winkels hier verwachten dat ze het toestel vanaf 10 oktober kunnen leveren. Je kunt je natuurlijk ook nog steeds inschrijven voor onze Note 4 email notificatie. Je krijgt dan vlak voor de daadwerkelijke verkrijgbaarheid vanzelf bericht.

Galaxy Note 4 email notificatie:

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee