Officiële introductievideo van de Samsung Galaxy Note 4

Zoals we inmiddels gewend zijn heeft Samsung kort na de officiële onthulling ook een beknopte introductievideo van de Galaxy Note 4 gepubliceerd, waarin alle noemenswaardige aspecten van het toestel voorbij komen.

samsung-galaxy-note-4-features-video Officiële introductievideo van de Samsung Galaxy Note 4

En zo is het grappig om te zien dat Samsung behoorlijk wat nadruk legt op het premium design van de Galaxy Note 4 – hoeveel moeite het bedrijf in het verleden ook deed om haar keuze voor louter kunststof toestellen uit te leggen. Maar hoe je het ook wilt duiden: los van de gebruikte materialen is het duidelijk dat Samsung sinds de Galaxy Alpha – de Note 4 is het tweede toestel binnen deze nieuwe ontwerpbenadering – flink meer aandacht lijkt te besteden aan vormgeving.

Maargoed, genoeg daarover. Schenk een kopje koffie of thee in, en bespaar jezelf het terugkijken van de volledige presentatie gisteren. Dit is de Galaxy Note 4 in een notendop.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee