Samsung Galaxy Note 3 buigt erg slecht

Destijds, na de onthulling, werd de Samsung Galaxy Note 3 traditiegetrouw bekritiseerd om de materiaalkeuze van het prijzige toestel. Zoveel kunststof in een toestel waarvoor je de hoofdprijs betaalt. En nu zien we de voornaamste reden voor deze kritiek: het toestel buigt simpelweg erg slecht.

samsung-galaxy-note-3-buig-test Samsung Galaxy Note 3 buigt erg slecht

Als je de gadgetroddelmedia links en rechts een beetje in de gaten houdt, wordt al snel duidelijk dat buigende smartphones helemaal hot zijn. En hoewel we graag hadden gezien dat iemand alvast een testje deed met de nieuwe Galaxy Note 4, moeten we het voor nu even doen met een buigtest van de Galaxy Note 3.

In de onderstaande video kunnen we zien hoeveel moeite de beste man van Unbox Therapy moet doen om de Note 3 ook maar een beetje krom te krijgen. Tot zijn grote frustratie blijkt het toestel direct na het loslaten ook nog eens nagenoeg compleet zijn oorspronkelijke vorm aan te nemen.

De voornaamste conclusie hier: hoe taai Samsung’s materialen ook mogen zijn, het is bijna onmogelijk om jouw eigen toestel de bij jouw eigen smaak passende vorm te geven.

Oké, even serieus. De wat overtrokken mediahype rond de ‘buigzaamheid’ van de iPhone 6 Plus voorbij: hoe belangrijk is het voor jou dat je je smartphone zonder zorgen in je broekzak mee kunt sjouwen? Ben je het eens met iedereen die roept dat je dit natuurlijk niet moet doen, want dan vraag je om problemen? Of mag je van een duur toestel wel degelijk verwachten dat deze bestand is tegen een dergelijke portie mishandeling?

In ieder geval lijken Samsung’s testbillen nu opeens helemaal niet zo hilarisch 😉 .

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee