Vodafone’s Samsung Galaxy Express 2 krijgt update naar Android 4.4 KitKat

De branded Samsung Galaxy Express 2 van Vodafone is begonnen aan de update naar Android 4.4 KitKat.

samsung-galaxy-express-2-android-4-4-kitkat-update Vodafone's Samsung Galaxy Express 2 krijgt update naar Android 4.4 KitKat

Bijna een jaar geleden kwam de Galaxy Express 2 op markt met Android versie 4.2 aan boord. En net als een flink aantal andere Galaxy smartphones slaat de Express 2 Android 4.3 dus over, om nu aan de gang te gaan met Android 4.4.2 KitKat.

De update brengt, zoals je kunt verwachten van Android 4.4, een aantal cosmetische veranderingen aan de interface van de Express 2 met zich mee, waaronder de witte icoontjes in de notificatiebalk van het toestel, en een MP3 speler die het gehele vergrendelscherm vult.

Verder kun je na de update een aantal standaard applicaites zelf instellen, zoals het gebruik van Google Hangouts voor het versturen van berichten, in plaats van de normale SMS app.

De update is flink, dus als je ‘m via het toestel zelf installeert raden we aan om het pakket te downloaden via een WiFi verbinding. Uiteraard kun je ook Samsung’s Kies software op je PC gebruiken.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Wat kom je zoal tegen aan veranderingen en vernieuwingen?

(via)

 

 

 

Galaxy deal tips

Praat mee