Samsung Galaxy Alpha en lederen schoenen: een infographic

Wat is de overeenkomst tussen de Samsung Galaxy Alpha en een paar dure lederen schoenen? Ze zijn cool en toch zacht. Ofzo. Of de Galaxy Alpha is dun en edgy, net als een paar naaldhakken. En hij weegt net zoveel als tien zijden stropdassen.

samsung-galaxy-alpha-design-infographic Samsung Galaxy Alpha en lederen schoenen: een infographic

Kijk, de Galaxy Alpha is een mooie smartphone. Daar zijn zelfs de Amerikanen van The Verge het over eens, en zij staan normaal gesproken vooraan in de rij om te zeuren over telefoons met een kunststof behuizing.

En dus slingert Samsung de onderstaande infographic de wereld in om te laten zien hoe mooi de Alpha is. Ook dat kunnen we volgen. Maar van ons hoeft die hele ‘associatie-met-een-sjieke-levensstijl-want-ow-wat-zijn-we-sjiek’ ook niet per se. Een mooie telefoon is tenslotte een mooie telefoon, of ‘ie nu net zoveel weegt als tien zijden dassen, of als één biologisch geteelde winterpeen. Toch? Of zitten we nu te Nederlands te doen? 😉

samsung-galaxy-alpha-design Samsung Galaxy Alpha en lederen schoenen: een infographic

(via)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee