Gaat ook de Samsung Galaxy S4 direct naar Android 4.4.4?

Het is vast geen toeval: deze week rollen verschillende Amerikaanse providers updates uit voor een aantal Samsung topmodellen. Nadat eerder al de Galaxy Note 3 en de Galaxy S5 een update kregen naar Android 4.4.4, is nu de Galaxy S4 van de Amerikaanse tak van T-Mobile aan de beurt voor dezelfde behandeling.

samsung-galaxy-s4-value-edition Gaat ook de Samsung Galaxy S4 direct naar Android 4.4.4?

En zo slaat dus ook de Galaxy S4 daar Android versie 4.4.3 over, om direct verder te gaan met nummertje 4.4.4. Natuurlijk liet dit zich al een beetje raden, nadat de update naar versie 4.4.3 uitbleef, maar de Amerikaanse update van vandaag lijkt het te bevestigen.

Hiermee weten we overigens nog niet wanneer een vergelijkbare update naar onze kant van de oceaan komt – maar tenminste kunnen we eerdere berichten over Android 4.4.3 voor de Galaxy S4 en haar varianten in het archief stoppen, en afwachten wanneer versie 4.4.4 arriveert.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee