Eerste prijsindicatie: Samsung Galaxy Note 4 even duur als de Galaxy Note 3

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat de Samsung Galaxy Note 4 wel zo’n beetje het neusje van de smartphonezalm zal zijn. En uit Rusland komt een eerste indicatie van het prijskaartje van het toestel.

wpid-samsung-galaxy-note-4 Eerste prijsindicatie: Samsung Galaxy Note 4 even duur als de Galaxy Note 3

Volgens een vertegenwoordiger van een lokale Media Markt tak moet de Galaxy Note 4 zo’n 35000 Russische roebel gaan kosten – omgerekend iets meer dan 700 euro. Nu is het lastig om prijzen van een toestel in verschillende markten direct te vergelijken, dus is het veelzeggender dat dat een jaar geleden ook de prijs was waarmee de Galaxy Note 3 op de Russische markt verscheen.

In ons land kreeg de Galaxy Note 3 vorig jaar een adviesprijs mee van 749 euro, en het lijkt dus niet onlogisch eenzelfde prijskaartje te verwachten voor de Galaxy Note 4.

Daarmee blijft deze ook dit jaar het duurste toestel in Samsung’s Galaxy arsenaal, maar daarvoor krijg je dan wel álles wat je van een high end toestel mag verwachten anno 2014: een QHD Super Amoled scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, waarschijnlijk een Snapdragon 805 processor en – als de geruchten tenminste kloppen – een 16 megapixel camera mét optische beeldstabilisatie. En natuurlijk de flexibiliteit van de S Pen stylus.

Overigens liet dezelfde persoon ook weten dat de releasedatum van de Note 4 in hetzelfde tijdvak valt als dat van zijn voorganger vorig jaar. Oftewel: eind september. Maar dat liet zich natuurlijk al wel zo’n beetje raden.

(via)

 

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Gabriel zegt

    Leuke prijs. Dan toch maar een Oppo 7 voor 479 euro of een LG G3 voor 483.

    Samsung begint een beetje Apple-achtige allures te krijgen.

  2. Koen zegt

    Op verschillende sites zie ik dat alleen de black en white versie worden verkocht. Komen de roze en de gouden versie ook naar Nederland?

Praat mee