Eerste firmwareupdate voor de (nu leverbare) Samsung Galaxy Ace 4

De Samsung Galaxy Ace 4 is nog maar amper geland op Nederlandse bodem, en de eerste firmware update staat al in de startblokken.

samsung-galaxy-ace-4-zwart Eerste firmwareupdate voor de (nu leverbare) Samsung Galaxy Ace 4

Als jij een van de gelukkig, kersverse bezitters bent van een Galaxy Ace 4 kun je dus gelijk aan de slag met de eerste update voor het toestel. Deze update brengt natuurlijk nog geen grote veranderingen, en is meer een soort ‘even-nog-wat-rimpels-gladstrijken-bij-de-release-van-het-toestel’ update.

Je kunt de update direct via de Galaxy Ace 4 installeren, maar hij zal binnenkort ook klaarstaan in Samsung’s Kies programma op je PC.

Zoals gezegd is het toestel nu direct leverbaar bij een aantal winkels – tenminste, de witte versie. De zwarte toestelversie laat nog even op zich wachten. Kijk zelf waar je de Galaxy Ace 4 kunt kopen.

(via)

Beste Galaxy Ace 4 deals per provider

Praat mee