De evolutie van de Galaxy Notes door de jaren heen (a.k.a. nog een infographic)

Samsung heeft na maanden van geruchten, speculaties en doldwaze onzin dan toch eindelijk de Galaxy Note 4 (en de Note Edge) officieel onthuld. Beide phablets hebben ook deze keer weer de hype waar weten te maken, maar was dat niet altijd al het geval geweest met de Galaxy Note familie?

De gloednieuwe Note 4 heeft ondertussen meer dan twee keer de camera resolutie van de originele Note en 2 tot 4 keer de reken kernen onder de motorkap zitten. Wil je een trip down memory lane? Bekijk dan even de infographic hieronder en vergelijk zelf de laatste 4 generaties van de Galaxy Notes van Samsung:

Samsung-Galaxy-Note-Series-Infographics De evolutie van de Galaxy Notes door de jaren heen (a.k.a. nog een infographic)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee